Për tre ditë, 514 pacientë në Klinikën Emergjente

Për tre ditë, 514 pacientë në Klinikën Emergjente

514 pacientë kanë kërkuar ndihmë mjekësore për tre ditë, në Klinikën Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK),

Prej tyre, 113 janë trajtuar në dhomën e reanimimit, 175 raste internistike, 102 orotpedike dhe 98 raste kirurgjike.