I dehuri në Pejë ushtron dhunë fizike ndaj bashkëshortes

I dehuri në Pejë ushtron dhunë fizike ndaj bashkëshortes

Gjatë ditës së djeshme një person është arrestuar në Pejë.

Sipas policisë, i njëjti dyshohet se nën ndikimin e alkoolit ka ushtruar dhunë fizike dhe psikike ndaj bashkëshortes së tij.

 I dyshuari me vendim të prokurorit,  është dërguar në mbajtje.