Kërkohet paraburgim për djalin që rrahu nënën

Kërkohet paraburgim për djalin që rrahu nënën

Prokuroria Themelore në Ferizaj ka njoftuar se ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit për të pandehurin A.I.

Ai dyshohet se me datën 08.01.2019, i pandehuri pas një fjalosje rreth disa parave që i’a ka kërkuar e dëmtuara-nëna e tij, tensionohet situata dhe me dashje i shkakton lëndime trupore.