Lopez: Gjithçka nuk është e përsosur por jam ende optimiste

Lopez: Gjithçka nuk është e përsosur por jam ende optimiste

Jennifer Lopez duket mahnitëse në kopertinën e Harper’s Bazaar për muajin shkurt 2019.

Ja çfarë ndau këngëtarja 49-vjeçare me lexuesit.

Në lidhje me jetën: “Kam dy fëmijë të mrekullueshëm dhe një të dashur të mirë. Nuk i kam të gjitha dhe gjithçka nuk është e përsosur. Por unë ndihem shumë krenare që me të gjitha gjërat që unë kam kaluar në jetën time personale, jam kaq optimiste dhe me shpresë”, tha ajo.

jennifer lopez harpers bazaar 014209315