Edhe rrugët e Mitrovicës të papastruara

Edhe rrugët e Mitrovicës të papastruara

Edhe në qytetin e Mitrovicës rrugët dhe trotuaret nuk janë pastruar nga bora.

Lagjja Shipol në Mitrovicë pothuajse është bllokuar.

Lexues të lajmi.net kanë dërguar fotografi në adresë të redaksisë ku kanë treguar se si është gjendja e rrugëve në këtë lagje.

Sipas tyre as në rrugë e as në trotuare nuk është larguar bora nga kompanitë e pastrimit.

Më poshtë ju sjellim fotografitë.