Instagram ju lejon të ndani postimet tuaja në llogari të shumëfishta

Instagram ju lejon të ndani postimet tuaja në llogari të shumëfishta

Instagram ka prezantuar një veçori të re në aplikacionin iOS që ju lejon të ndani të njëjtin post nga llogaritë e shumta që keni.

Kjo duhet ta bëjë të lehtë për krijuesit e përmbajtjeve që kërkojnë të promovojnë punën e tyre në llogaritë e tyre personale dhe të markave, si dhe bizneset me profile të shumëfishta për audienca të ndryshme.

Ky tipar gradualisht po përhapet globalisht në iOS.

Tipari nuk do t’ju lejojë të kapni postimet e përdoruesve të tjerë dhe t’i ndani ato nga profili juaj.