Qyteti i Deçanit mbetet pa rrymë

Qyteti i Deçanit mbetet pa rrymë

Kryetari i Komunës ë Deçanit, Bashkim Ramosaj ka njoftuar se për shkak të një defekti në kabllon e tensionit të lartë, sonte qyteti i Deçanit ka mbetur pa rrymë.

Postimi i Ramosajt në Facebook:

Të nderuar qytetarë, Me keqardhje më duhet të ju informoj, se për shkak të prishjes së kabllos nëntokësore të tensionit të lartë. Sonte në qytetin e Deçanit nuk do të ketë rrymë. Shpresoj dhe besoj që deri nesër në mesditë të riparohet prishja nga KEDS-i!

Ju falenderoj për mirëkuptim!