51 aksidente për 24 orë në Kosovë

51 aksidente për 24 orë në Kosovë

Ditëve të fundit, numri i aksidenteve të trafikut po vazhdon të jetë i lartë dhe shqetësues.

Kështu, sipas Policisë së Kosovës në 24 orët e fundit, në vend janë regjistruar 51 aksidente trafiku.

Tutje, sipas policisë në këtë periudhë janë shqiptuar 412 tiketa trafiku për kundërvajtësit, derisa janë arrestuar 11 persona.