Luanët bllokojnë trafikun në Afrikën e Jugut

Luanët bllokojnë trafikun në Afrikën e Jugut

Në Afrikën e Jugut ka ndodhur një gjë jo e jashtëzakonshme në atë zonë.

Pjesëmarrësit e komunikacionit, është dashur t’i përshtaten shpejtësisë së parakalimit të disa luanëve të cilët kishin dalur nga zona e parkut ”Kruger and Sabi San”, njofton Klan Kosova.

Momentet kur luanët gjenden duke ecur  ngadalë në trafikun e automjeteve, janë kapur nga të pranishmit dhe me tu ndarë në rrjete sociale pamjet morën dhenë nga shikueshmëria.

Për më shumë ja parakalimi fantastik i luanëve, ngasësit e veturave të cilët u desh të mos ua prishnin rehatinë: