Nuk është foto, por ka një vlerë marramendëse

Nuk është foto, por ka një vlerë marramendëse

Kushton deri në 34 mijë paund dhe me shumë shanse rrallë keni parë diçka të ngjashme në jetën tuaj.

Piktorëve të artit 3D i duhen rreth 10 muaj për të përfunduar një vepër të tillë gati surrealiste.

Zakonisht këto piktura frymëzohen prej natyrës apo kafshëve.

Një artist tha:

Unë po kërkoj një hiperrealizëm ekstrem që i paraprin çdo realiteti, do të jetë më real se fotografitë dhe vëzhguesit me definicion të lartë".