Apple sjell tre iPhone të rinj këtë vit

Apple sjell tre iPhone të rinj këtë vit

Me sa duket, pranë pasuesve të Xs dhe Xs Max, do të vijë një version i ri i XR më i lirë.

Wall Street Journal thotë se ka mësuar nga burime të brendshme që në vitin 2019 tre iPhone të rinj do të vijnë në treg. Kjo do të përditësojë të gjithë formacionin 2018: Xs, Xs Max dhe Xr më i lirë.

Sipas burimeve, shitjet e XR po ecin më keq se sa Apple priste. Fakti që modeli me ekran LCD do të ketë një pasardhës është për shkak të faktit se pajisja është planifikuar shumë kohë dhe ndoshta tashmë komponentë përkatës janë blerë nga furnizuesit. Deri në vitin 2020, nuk do të ketë më iPhone me ekran LC.

Thuhet se Xs Max i ri duhet të ketë një aparat të trefishtë – një imazh përkatës është tashmë ka rrjedhur. Pasuesi i Xs dhe Xr duhet të ketë një kamera të dyfishtë.