Era Istrefi bëhet sërish bionde

Era Istrefi bëhet sërish bionde

Këngëtarja Era Istrefi është bërë bionde. Ndonëse njihet për stilin e saj të veçantë, Istrefi ka eksperimentuar mjaft me pamjen e saj përgjatë këtyre viteve karrierë.

Era istrefi është këngëtarja shqiptare, e cila depërtoi edhe në tregun ndërkombëtar.

Vëmendje të madhe mori në Kampionatin Botëror “Russia 2018”, ku u paraqit me këngën “Live it Up”, në duet me Nicky Jam dhe Will Smith.