​Braktiset një fëmijë lëmosh kërkues në Prizren

​Braktiset një fëmijë lëmosh kërkues në Prizren

Pas publikimit dhe shpërndarjes të një fotoje të një fëmije lëmosh kërkues të shtrirë tek Ura e Gurit në Prizren, Policia pas një pune hetimore ka arritur të identifikojë dhe të arrestojë një familjare, të dyshuarën rome, shtetase e Shqipërisë.

E dyshuara pas intervistimit dhe konfiskimit të dokumentacionit me vendimin e Prokurorit, lirohet në procedurë të rregullt.