​Vazhdojnë grabitje e armatosura

​Vazhdojnë grabitje e armatosura

Një grabitje e radhës ka ndodhur sonte në një lokal të lojërave të fatit në qytetin e Podujevës.

Rastin e kanë konfirmuar zyrtarë policor në Podujeve, duke mos dhënë detaje në lidhje m e grabitjen. 

Në Kosova janë shtuar rastet e grabitjeve të armatosura dhe rasti më i rëndi ka qenë ai në Istog muajin e kaluar, ku ka mbetur i vdekur një polic si dhe grabitësi i armatosur.