Një ushtrim i thjeshtë për ta nxitur tretjen

Një ushtrim i thjeshtë për ta nxitur tretjen

Tretja është një nga gjërat më të rëndësishme për shëndet të mirë.

Por jo gjithmonë e arrijmë këtë gjë, qoftë për shkak të një ushqimi që kemi ngrënë apo nga ndonjë shkaktar tjetër jashtëm, andaj edhe duhet t’i kushtoni rëndësi e të kujdeseni nëse vëreni se keni problem me tjetrën.

Një mënyrë e thjeshtë për ta përmirësuar tretjen është përmes masazhit.

Fërkoni barkun për të stimuluar qarkullimin. Kjo lëvizje ka një efekt zbutës dhe lehtëson kalimin e ushqimit. Filloni me pjesën e sipërme të barkut, në mes të brinjëve, dhe pastaj vazhdoni me disa goditje të vogla. Efekti i menjëhershëm është barku i shtendosur.

Bëni këtë ushtrim për 10 minuta dhe do vëreni se keni nxitur tretjen.


MË SHUME NGA Lifestyle