Vazhdon sot seanca për “anti-korrupsionin”

Vazhdon sot seanca për “anti-korrupsionin”

Sot në ora 16:00 është caktuar seancë plenare e Kuvendit të Maqedonisë ku do të vazhdoj debati mbi propozim ligjin për Komisionin antikorrupsion.

Kjo pasi mbrëmë LSDM dhe VMRO-DPMNE arritën marrëveshje për ligjin dhe siç kemi njoftuar më herët, shumica parlamentare pranoi 20 nga 40 amendamentet e parashtruara të opozitës.