Maqedonasit shkojn prej Shkupi në Beograd për ta parë afër Putinin

Maqedonasit shkojn prej Shkupi në Beograd për ta parë afër Putinin

Gazetari dhe publicisti Sasho Ordanovski thotë se njeh njerëz që do të nisen prej Shkupit për një Beograd vetëm për ta parë nga afër presidentin rus Vladimir Putin.

Ai thotë se ata e kanë emocionin e njëjtë sikur në kohën e ish-Jugosllavisë kur si pionerë të rinisë socialiste me orë të tëra prisnim për ta parë Tito-m duke na bërë me dorë prej ndonjë veturë të zezë.

Ordanoski përshkruan itinerarin e Putinin duke theksuar se Vucic ka përgatitur surpriza të shumta për të. Presidenti serb pritet ti dhuroj atij një qenë Sharri me pedigre por edhe dekorata të shumta.