Modelet e gërshetave për vitin 2019

Modelet e gërshetave për vitin 2019

Gratë dhe vajzat ju kushtojnë shumë rëndësi rregullimi të flokëve.

Ato fillojnë nga drejtimi i tyre e deri tek dredhja.

Kështu nga shumë vajza preferohet edhe përdorimi i gërshetave.

Për vitin 2019 frizerët e njohur botëror preferojnë këto modele të gërshetave: