​Ushqim falas në restorantin John Bon Jovi, kjo është arsyeja

​Ushqim falas në restorantin John Bon Jovi, kjo është arsyeja

Unë jam këtu për ju, tha këngëtari Jon Bon Jovi përpara njerëzve ku ofron solidaritetin e tij ndaj punonjësve federalë të papaguar për shkak të paralizimit të pjesshëm të qeverisë federale amerikane (shutdoën) duke i ftuar ata të hanë falas në restorantet e tij në Nju Xhersi.

“Në përputhje me misionin tonë punonjësit federalë janë të ftuar të bashkohen me ne për një vakt të shijshëm dhe duhet të dinë se kanë të gjithë mbështetjen tonë si komunitet”, theksoi këngëtari, transmeton atsh.

Jon Bon Jovi dhe gruaja e tij Dorothea hapën restorantin e parë në vitin 2011 nëpërmjet fondacionit “Jon Bon Jovi Soul”.