Lekaj merr pjesë në dëgjimet publike për autostradë

Lekaj merr pjesë në dëgjimet publike për autostradë

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, të mërkurën merr pjesë në dëgjimet publike me qytetarët e Junikut dhe Deçanit, për projektin e autostradës së Dukagjinit.

..