Promovohet libri “Heroi i Përditshmërisë”

Promovohet libri “Heroi i Përditshmërisë”

Në bibliotekën COD pranë Kryeministrisë u promovua libri “Heroi i Përditshmërisë” nga Delia Steinberg Guzman.

Autorja në qasjen dhe reflektimin personal për tematikën e librit, ndan një këndvështrim filozofik dhe praktik mbi sprovat e pafundme, që çdo njeri ndesh në përditshmërinë e vet.

Pavarësisht humbjeve apo sfidave të panumërta me të cilën përballen çdo ditë njerëzit e zakonshëm, krijimi i vetëbesimit është shumë i rëndësishëm për të vazhduar përpara./ atsh/