Audi Quattro vs BMW X Drive në një betejë në borë

Audi Quattro vs BMW X Drive në një betejë në borë

Bora gjithnjë është një terren i vështirë për makinat.

Megjithatë, jo e njëjta vlen të thuhet për makinat e tipit Quattro dhe X Drive nga kompanitë prodhuese të makinave Audi dhe BMW, njofton lajmi.net.

Në një testim në terren të mbuluar me borë, të cilit i është arritur t’i sigurohet një video, arsyetojnë këto makina çmimet e vendosura në treg.

Ndiqeni videon për ta parë se kush prej tyre triumfon.