Lekaj nesër merr pjesë në dëgjimin publik me qytetarët e Rahovecit

Lekaj nesër merr pjesë në dëgjimin publik me qytetarët e Rahovecit

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, të hënën merr pjesë në dëgjimin publik me qytetarët e Rahovecit, për projektin e autostradës së Dukagjinit,

Në dëgjimin publik, që do të mbahet në Sallën e Kuvendit Komunal të Rahovecit, në orën 11:30, qytetarët e Rahovecit do të njoftohen për projektet ideore të autostradës së Dukagjinit dhe të japin komentet e tyre.