Porsche 718 Cayman GT4 vjen me 420 kuaj fuqi

Porsche 718 Cayman GT4 vjen me 420 kuaj fuqi

Prodhuesi gjerman Porsche do të prezantojë 718 Cayman GT4 në korrik në Festivalin e Shpejtësisë në Goodwood.

Sipas specifikave më të fundit, Porsche 718 Cayman GT4 do të jetë i mundshëm për përdorim në rrugë, si dhe në versionin e garës Clubspot do të ketë motor 3.8 litra me gjashtë cilindra dhe siguron 420 kuaj fuqi.

Cayman GT4 fillimisht do të jetë i disponueshëm vetëm me një transmetim manual me gjashtë shpejtësi, dhe deri në fund të vitit 2020 do të jetë në dispozicion një version me një version automatik.