Mazda në Gjenevë paraqet një SUV të ri

Mazda në Gjenevë paraqet një SUV të ri

Prodhuesi japonez ka njoftuar se do të ekspozojë një SUV të ri kompakt në panairin e ardhshëm të veturave në Gjenevë, duke mos specifikuar se për cilin model bëhet fjalë.

Sipas Mazda, bëhet fjalë për automobilin e dytë me radhë nga brezi i fundit i modelit të këtij prodhuesi, duke paraqitur dizajnin e avancuar Kodo dhe platformën mekanike të SVA (Skyactiv-Vehicle Architecture) të ri.

Mekanika e re ndjek motorizimin e duhur që përbëhet nga gjenerata e fundit e njësive të vozitjes Skyactiv, përfshirë teknologjinë Mazda Revolucionare SPCCI (Spark Plug Controlled Compression Ignition). Më shumë detaje rreth modelit të ri SUV priten në javët e ardhshme, përpara panairit të veturave në Gjenevë më 5-17 mars 2019.

Premiera evropiane në Gjenevë do të ketë një Mazda3 të ri në versionin hatchback dhe limuzinë.


MË SHUME NGA Auto