203 raste emergjente për 24 orë në QKUK

203 raste emergjente për 24 orë në QKUK

Në Klinikën Emergjente në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës ka pasur 203 raste në 24 orët e fundit.

Nga numri i përgjithshëm i rasteve, 34 ishin në dhomën e kujdesit të avancuar emergjent, përcjell lajmi.net.

Kishte 49 vizita emergjente kirurgjike, 75 raste internistike dhe 31 raste që konsultuan dhe morën shërbime nga orotpedi.

Në dhomën e intervenimeve të vogla kirurgjike kishte 14 raste, kurse 12 raste kërkuan ndihmë mjekësore si pasojë e aksidenteve në trafik.


MË SHUME NGA Shëndetësi