Marinsat amerikanë provojnë dimrin norvegjez

Marinsat amerikanë provojnë dimrin norvegjez

Pjesëtarë të Marinës Amerikane pranë Forcës Evropiane në NATO dhe anëtarë të ushtrisë norvegjeze marrin pjesë në stërvitjen në malin Setermoen.

Stërvitja i mundësoi marinsave amerikanë që të përmirësojnë aftësitë luftarake dhe të mbijetesës në klimën e ashpër arktike të veriut të Norvegjisë./a2news/