Një “buqetë” me akullore për Shën Valentin

Një “buqetë” me akullore për Shën Valentin

Edhe pse trëndafilat e kuq janë gjithmonë të mirëpritur për Shën Valentin, një dyqan akulloresh në Nju Jork po ndryshon trendin për shkak se ka nxjerrë në shitje një “buqetë” me 19 mbushje të gjitha në një kaush…

Akullorja gjigante kushton 50 dollarë dhe pavarësisht temperaturave të ulëta ka tërhequr qindra vetë çdo ditë, të cilët postojnë në rrjetet sociale foto të pabesueshme.