270 ’emoji’-t e ri që do të lansohen më vonë në këtë vit

270 ’emoji’-t e ri që do të lansohen më vonë në këtë vit

Një emoji i ri që do të lansohet këtë vit do të përshkruajë një dorë që bën një lëvizje për të përshkruar një `penis të vogël`.

Emoji është një nga 270 sosh që po vijnë në të gjithë telefonat këtë vit, siç u zbulua në listën e re zyrtare Emojipedia për 2019-ën, transmeton lajmi.net.

Njoftimi është zyrtar dhe tregon një shtrirje të gjerë të grupeve të përfaqësuara, përfshirë njerëzit me aftësi të kufizuara.

Përditësimet e reja të ndryshme u kërkuan nga Apple që paraqiti një sërë projektimesh pas konsultimi me një numër fushash dhe bamirësish për këtë çështje.

Phil Talbot, kreu i komunikimit në fushën e barazisë, ka thënë: ‘Deshëm apo s’deshëm, emoji janë bërë pjesë e jetës sonë të përditshme digjitale’.