Shitet apartamenti më i shtrenjtë ndonjëherë në Paris

Shitet apartamenti më i shtrenjtë ndonjëherë në Paris

Një apartament në Paris është shitur për 34 milionë funta.

Kjo po llogaritet të jetë shitja më e shtrenjtë që është bërë ndonjëherë në ndonjë banesë të Parisit.

Ajo është blerë 7 herë më shtrentë se rekordi i mëparshëm, dhe ajo është bërë thjeshtë nga një multi-milioner i cili po dëshiron të largohet nga Britania.

Blerësi i paidentifikuar nga Britania e Madhe po sigrohet të krijojë një vend tjetër, për shkak të pasigurisë së Brexit.

Banesa përfshinë 16 dhoma gjumi dhe mbuon rreth 1 mijë metra katror.

Ajo gjendet afër Kullës Eiffel.