Fluks në spitalin e Beratit, shumë të prekur kërkojnë ndihmë

Fluks në spitalin e Beratit, shumë të prekur kërkojnë ndihmë

Në Spitalin Rajonal të Beratit ka një fluks të shtuar të pacientëve që paraqiten me simptoma gripale.

Sipas Top Channel në Berat, numri i qytetarëve që paraqiten për të kërkuar ndihmë në këtë spital shkon deri në 120 në ditë.

Rastet që mjekët i klasifikojnë “të lehta” marrin kurën dhe kthehen në shtëpi, ndërsa pacientë të tjerë shtrohen në spital.

Mjeku i Urgjencës, Xhezai Guri thotë se, deri tani vetëm një pacient ka shfaqur ndërlikime dhe ai është dërguar për mjekim të specializuar në Tiranë. 


MË SHUME NGA Shëndetësi