`Kopshti i mrekullive` në Dubai

`Kopshti i mrekullive` në Dubai

Është një nga pikat turistike më të bukura në Dubai. "Kopshti i mrekullive` në Lindjen e Mesme është pjesë e Librit të Rekordeve ‘Guinness’.

Padyshim që është një destinacion unik ku lulëzojmë mbi 100 milionë lule.

'Kopshti i Mrekullive' është një vend i njohur për banorët dhe turistët që e vizitojnë për të shijuar varietetet e luleve.

Kopshti është hapur në vitin 2013 dhe për çdo sezon pëson një transforim dhe i pret turistët me një temë të re.

Destinacioni mahnitës u fut në Librin e Rekordeve ‘Guinness’ në vitin 2016 për strukturën më të madhe të luleve që marrin formë e një aeroplani Airbus A380.

Vitin e kaluar, kopshti u hap me një temë të re, atë të krijimit të personazhit të famshëm të Dinesy, Mickey Mouse. Statuja 18 metra me lule e Mickey u bë World’s Tallest Supported Topiary Sculpture.