Artistja lë jurinë gojë-hapur me vizatimin që paraqet

Artistja lë jurinë gojë-hapur me vizatimin që paraqet

Një artiste e talentur i animacioneve të rërës që fitoi shoë-talentin e Ukrainës dhjetë vjetë më parë, ka mahnitur jurinë dhe shikuesit e “Amerca’s Got Talend” këtë javë.

33 vjeçarja Ksevina Simonova nga Ukraina tregoi historinë e një djali të ri, i cili u lind, u rrit e u bë artist dhe harroi prindërit e tij.

Simonova tha se ajo uron që askush të mos harroj prindërit e tyre.

Përmes ilustrimit me rërë ajo pqraqqiti jetën e djaloshit nga lindja deri në vdekje.