VIDEO - Vendturizmi në Blinajë

VIDEO - Vendturizmi në Blinajë

Sot në emsionin `Aktual` është diskutuar për vendgjuetinë e Blinajës që ndryshet njihet edhe si Parku Kombëtar i Blinajës e që ndodhet afër fshatit Magurë të Lipjanit, rreth 32 km nga Prishtina ku ndodhen rreth 900 kafshë të egra si derri i egër dhe tre lloje të kaprojve.

Për botën shtazore dhe bukuritë natyrore të Blinajës të ftuar ishin Xhavit Statovcin nga Agjencioni Pyjor i Kosovës dhe me Naim Shalën nga vendgjuetia e Blinajës.

Për më shumë ndiqeni emisionin e plotë :