Telefoni i radhës i LG do të ketë 3D kamerën e përparme

Telefoni i radhës i LG do të ketë 3D kamerën e përparme

Kompania LG ende nuk është gati që të jep detaje për telefonin LG G8.


Por, është zbuluar që ky telefon do ta ketë 3D kamerën e përparme.

Kamera 3D do të jetë më e mirë për ‘Face ID’ dhe do të mund të bëni selfie më të mira.

Megjithatë LG nuk është kompania e parë që e përdor këtë teknologji. Më herët e kishte përdorur Lenovo tek telefonat e saj.

 


MË SHUME NGA Tech