Galaxy S10 do të ketë kamerë 10MP

Galaxy S10 do të ketë kamerë 10MP

Faqja e internetit të GSMArena ka dalë me informacione interesante për telefonat që vijnë nga linja Samsung Galaxy S10 - Galaxy S10e, Galaxy S10 dhe Galaxy S10 +.

Të tre modelet vijnë me një ekran të ri Super AMOLED, me mbështetje për përpunimin me ngjyra 10-bit.

Kamera Selfi 10MP do të vendoset në një hapje të vrimave në ekran dhe do të ketë mbështetje për OIS dhe 4K video incizim.

Sugjerohet se sensori i gjurmëve të gishtërinjve në modelet Galaxy S10 dhe S10 + është më i shpejtë sesa sensorët konvencional në ekran. Sensori nuk do të mbulojë të gjithë pjesën e poshtme të telefonit, por sipërfaqen standarde.

Samsung Galaxy S10 +, sipas raporteve, vjen me një bateri 4100mAh dhe do të mbështesë mbushjen pa tela.

Galaxy S10 dhe S10 + do të jenë në dispozicion në ngjyrë të bardhë, të zezë dhe tirkiz (me opsionin Vivid Blue në tregje të zgjedhura), ndërsa Galaxy S10e do të ketë një variant ekskluziv Vivid Yellow.