Gjendet një mjet i dyshuar në Klinë

Gjendet një mjet i dyshuar në Klinë

Një person nga fshati Gjurgjevik i Madh të Klinës ka raportuar policinë e Kosovës se kishte hasur në një mjet të dyshuar.

Në vendin e ngjarjes kanë dal njësitet policore dhe njësia për deminim e FSK-së e cila ka bërë tërheqjen e mjetit të dyshuar të llojit I-11 të cilin e ka marr me veti.