Marsh protestues ne Ferizaj kundër përdhunimit të të miturës në Drenas

Marsh protestues ne Ferizaj kundër përdhunimit të të miturës në Drenas

Organizuar nga gratë dhe aktiviste të tjera të shoqërisë civile nesër në Ferizaj mbahet protestë lidhur me rastin e fundit që ndodhi në Drenas.

Marshi protestues fillon në ora 11.30 nga ish-objekti i Gjykatës Komunale, për të vazhduar deri te Stacioni i Policisë dhe Gjykatës Themelore në Ferizaj.

Ndryshe, dy persona janë dënuar me nga një muaj paraburgim lidhur me akuzat për përdhunimin e një të miture 16-vjeçare në Drenas.


MË SHUME NGA Nacionale