SHBA mund të përballet sërish me mbyllje të Qeverisë

SHBA mund të përballet sërish me mbyllje të Qeverisë

Senatori republikan, Richard Shelby, ka thënë se bisedimet rreth sigurisë kufitare kanë dështuar të realizohen pasi ligjvënësit demokratikë dhe republikanë janë përplasur rreth politikës për ndalimin e migrantëve, teksa kanë tentuar të anashkalojnë mbylljen e Qeverisë amerikane, transmeton Reuters.

“Bisedimet janë bllokuar tani për tani”, ka thënë senatori, Richard Shelby për “Fox News Sunday.”

Ai ka thënë se konflikti është lidhur me kërkesën e demokratëve për të kufizuar numrin e shtretërve në zonat e ndalimit për personat që kalojnë kufirin ilegalisht.