Krerët e shtetit diskutojnë për dialogun

Krerët e shtetit diskutojnë për dialogun

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Vesel ka ftuar në takim krerët e shtetit dhe bashkëkryesuesit e ekipit shtetëror të dialogut.

Takimi po mbahet në kabinetin e Veselit, dhe po diskutohet për dialogun.


MË SHUME NGA Aktuale