VIDEO-Qeveria ka dështuar në shëndetësi

VIDEO-Qeveria ka dështuar në shëndetësi

Grupi i Parlamentar i LDK-së ka ngritur problemet në sektorin e shëndetësisë, të cilat sipas këtij grupi po kalojnë në heshtje dhe konsiderojnë se qeveria ka dështuar në këtë sektor, gjatë vitit që lamë pas.

Deputeti i LDK-së, Haxhi Avdyli, tha se shëndetësia është në kolaps.

"Shëndetësia ka ngecje. Nuk ka reforma në shëndetësi që do ta vendosnin në binar këtë sektor. Ka ndryshime kozmetike, por këto nuk mjaftojnë", tha ai sot në RTK3.

Sipas tij sigurimet shëndetësore do të zgjidhnin shumë probleme.

Për më shumë shikoni emisionin e plotë në RTK3.

https://www.facebook.com/rtklivecom/videos/2170797776300490/