Urimi i Xherdan Shaqirit për dy çmimet e Dua Lipës në “Grammy Awards”

Urimi i Xherdan Shaqirit për dy çmimet e Dua Lipës në “Grammy Awards”

Xherdan Shaqiri e ka uruar Dua Lipën për suksesin në "Grammy Awards".

Xherdan Shaqiri e ka uruar Dua Lipën pasi mori dy çmime në ceremoninë “Grammy”.

Këngëtarja ka arritur të shënojë sukses të madh në karrierë, madje u bë shqiptarja e parë që fiton çmim në këtë ceremoni.

Ajo është uruar nga shumë fytyra publike, madje e uroi edhe futbollisti Xherdan Shaqiri, i cili përmes një komenti e duartroket për suksesin dhe vë trofe e medalje për të.

Kujtojmë që çmimet që rrëmbeu Dua janë “Kënga më e mirë në zhanrin dance” dhe “Artistja më e mirë e re”.