Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Nesër në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Mysafire e parë Vala Pupovci  do të jetë dietologe. Ajo do të flas për alergjitë ushqimore.

Kurse për Universiteti i Prishtinës ndër vite, të ftuar janë Artan Demhasaj drejtor i organizatës “Çohu” dhe Arben Hajrullahu drejtor i Qendrës për Kurajë Politike.

 Ndërsa  për të folur për Ditën e radios, programi i mëngjesit në Radio Kosovë, e ftuar është Valentina Kryeziu Nazifi gazetare.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.

Autor: RTKlive