Mësoni se cila ngjyrë e flokëve do të jetë në trend në vitin 2019

Mësoni se cila ngjyrë e flokëve do të jetë në trend në vitin 2019

Stilistët botërorë kanë zbuluar nuancat të cilat do ta shënojnë sezonin në vijim, ndër më të popullarizuarat është ngjyra shampanjë e kaltër, e freskuar me tone pasteli.

Për dallim nga shampanja e vjetme e popullarizuar e ngjyrës së kuqe, sivjet trend kryesor do të jetë ngjyra hiri dhe ajo e kaltert.


Fjala është për xhufkat e zverdhura, të cilat mu sikur shkëlqyesit, japin efektin e flokëve të rrezitur. Megjithatë, baza më e rëndësishme dhe varësisht nga ajo e kaltra e juaj mund të marrë shkëlqim të artë, në disa raste metalik, të hirtë apo ngjyrë pjeshke.