Nga Sllovenia në Kosovë,destiancionet për t’i kaluar pushimet e dimrit

Nga Sllovenia në Kosovë,destiancionet për t’i kaluar pushimet e dimrit

Dimri është më të vërtetë magjepsës në Ballkan – nga shtigjet malore në liqene të ngrira me mot të paparashikueshëm dhe destinacione komode.

Nga Sllovenia në Kosovë, këto janë destiancionet e jashtëzakonshme për t’i kaluar pushimet e dimrit.

Më poshtë vendet e zgjedhura nga magazina e udhëtimeve “Culture Trip”, Brezovica pa dyshim është pjesë e kësaj liste.

Liqeni i Bledit në Sllovenichurch-2071491_1920

Banja e Vrnjackës, Serbi
massage-2717431_1920

Koncheto Ridge, Bullgari
mountains-676609_1920

Poiana Brașov, Romani
6714434869_50c9f8deb1_o

Ohrid, Maqedoni6872839903_3854beb1ec_b

Bjeshkët e Sharrit, Kosovë