Motrat Lia e Drita Stublla për herë të parë në bashkëpunim

Motrat Lia e Drita Stublla për herë të parë në bashkëpunim

Disenjatorja e njohur shqiptare, Lia Stublla, e cila së fundmi ka prezantuar koleksionin e parë me vello të bardha, thotë se, ky mini koleksion është vetëm nisëm linjës me vello dhe shton se koncepti i brendit LS për 2019 është që për çdo javë të prezantohet me koleksione të reja.

Po ashtu për maturantet, Lia ka menduar të sjell diçka të veçantë, por kësaj here jo vetëm. Motra e saj, Drita Stublla do të jap ide se si të dukeni në natën e maturës.

E si do të duken ato, ajo thotë se shumë shpejt do të filloi të realizohet koleksioni dhe do keni rastin t’ i shihni /21Media/