Presidencialet, takohen Ahmeti dhe Zaevi

Presidencialet, takohen Ahmeti dhe Zaevi

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti dhe ai i LSDM-së Zoran Zaev mbajnë sot një takim në Klubin e Deputetëve.

Takimi do të  mbahet në lidhje me zgjedhjet e ardhshme presidenciale te 21 prillit dhe mundësinë për paraqitje me kandidat të përbashkët konsensual nga ana e mazhorancës.