Treni shkel një person tek Kazerma ”Adem Jashari”

Treni shkel një person tek Kazerma ”Adem Jashari”

Një person në cilësinë e këmbësorit është goditur sot nga treni.

Rasti ndodhi në magjistralen Prishtinë Fushë Kosovë saktësisht pranë kazermës së FSK-së dhe Klan Kosova mëson se i aksidentuari është rreth moshës 20 vjeçare.

Po ashtu Klan Kosova merr vesh se i lënduari ishte aplikant për rekrut në FSK.