Rreth 300 pacientë u trajtuan për 24 orë në Spitalin e Pejës

Rreth 300 pacientë u trajtuan për 24 orë në Spitalin e Pejës

Gjatë 24 orëve të fundit si raste emergjente janë trajtuar 296 pacientë dhe 30 nga këta janë hospitalizuar për trajtim të mëtutjeshëm.

Paga e infermiereve në Kosovë rreth 5 mijë euro, në botë mbi 100 mijë euro

Kanë qenë 7 lindje, 3 normale dhe 4 me prerje cezariane. Kanë lindur 7 foshnje, 6 të gjinisë mashkullore dhe 1 e gjinisë femërore.

332 pacientë kanë bërë në total 5,434 analiza.