Infermierët kosovarë do të bashkëpunojnë me ata të Shqipërisë

Infermierët kosovarë do të bashkëpunojnë me ata të Shqipërisë

Shoqata e Mamive të Kosovës dhe Shoqata e Infermierëve të Urologjisë së Kosovës sot kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Shoqatën e Infermierëve të Shqipërisë.

Marrëveshja arrihet me qëllim të ngritjes së kapaciteteve të profesionistëve shëndetësorë mamive dhe infermierëve përmes aktiviteteve të përbashkëta  për edukim të vazhdueshëm profesional.